LOKCHAN - livsmedel från alla asiatiska länder

Välkommen till Lokchan - din asiatiska livsmedelsbutik. Hos oss hittar du alla de ingredienser du behöver för din asiatiska matlagning, men också asiatisk köksutrustning och kroppsvårdsprodukter. För varje land hittar du produkter i kategorierna såser, matolja, snacks, konserver, dryck, torrvaror, nudlar, ris, kryddor, övrigt. Välkommen att handla i vår välfyllda webbutik! 

Välfyllt lager!

Brett sortiment!

Kvalitetsgaranti!

Snabba leveranser!

Bästa kunder. Nu underpågående pandemin får man förvänta sig att det kan bli längre leveranstider än vanligt.
Det är stor störning på logistiken både med livsmedel till butik och lager men även paketer till er.
Det är något vi beklagar men det lär vi få finna oss i tills pandemin är över.
Ibland inväntar vi pallar med livsmedel för att fullfölja era ordrar , vi vill inte skicka halva ordrar eller annullera ordrar.
Jag hoppas ni har förståelse för vår situation . Ta hand om er alla och välkomna både till vår fysiska butik och hemsidan.

Covid-19.
 

Det är många som är rädda idag för den pågående pandemin, och många vill inte ta sig till butikerna, vi har beslutat att tills vidare ha endast en låg frakt summa, 59 kr  och det oavsett vad du beställer.Den summan täcker våra administra kostnader . Vi gör oxå allt vi kan för att ni ska få era lådor så fort som möjligt

Kartonger.
Då vi pressar 100 tals kartonger varje dag och samtidigt sänder ut order med nya kartonger är det ur miljö synpunkt helt tokigt.
Vi kommer återanvända kartonger i den utsträckning vi kan, om man nu skulle vilja ha en ny kartong , bara skicka ett mail så löser vi det. 

Nyss inkommet!

Produktbeskrivning
Produktbeskrivning
Produktbeskrivning
Produktbeskrivning